Reserveren

Boek nu om de Indiase en Indonesische authentieke smaak te ervaren bij Rabaab.
Reserveer uw tafel binnen enkele seconden online met ons eenvoudige boekingsformulier om ervoor te zorgen dat u de perfecte eetervaring heeft. Wij zullen uw reservering per mail bevestigen. Als u geen bevestiging voor uw reservering ontvangt, neem dan contact met ons op via info@rabaab.nl of bel 020-420 52 25. Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor uw boeking.

Reserveren

    Voordat je reserveert, vragen wij je om de algemene richtlijnen voor gasten en de controlevragen met betrekking tot COVID-19 te lezen en te accepteren.

  • Ik heb de afgelopen 24 uur of op dit moment geen één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius).
  • Ik heb op dit moment geen één huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidklachten.
  • Ik heb geen coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en dit is ook niet in de afgelopen 7 dagen vastgesteld.
  • Ik heb geen één huisgenoot/gezinslid met coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en ik heb niet korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had.
  • Ik ben niet in quarantaine geweest of geen direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld.

Ik ga akkoord met de richtlijnen voor COVID-19