Rabaab Indiaas Restaurant in Amsterdam

Rabaab is het beste Indiase restaurant in Amsterdam dat Indiase en Indonesische gerechten aanbiedt met mogelijkheden voor dineren, afhalen en bezorgen. Geniet vandaag nog van uw maaltijd bij ons in het hart van Amsterdam, vlakbij het centraal station. ons eten wordt geserveerd met de authentieke en klassieke smaak van de Indiase kruiden aan onze klanten, zoals hoe de authentieke klassieke muziek van de Rabaab werd geserveerd aan de Indiase bevolking tot aan de Europese bevolking. Rabaab biedt de unieke combinatie van authentieke Indiase en Indonesische gerechten. In een aangename ambiance kunt u bij Rabaab genieten van de Indiase keuken met zijn tandoories, curry’s, naan brood en verschillende vegetarische gerechten. Maar natuurlijk ook de vele Indonesische Rames-gerechten en de beroemde rijsttafels & ons vriendelijke en goed opgeleide personeel kijkt er altijd naar uit om onze klanten te verwelkomen en te bedienen.

About-image33

Reserveren

Reserveer een tafel
Contact Gegevens

Openingstijden

maandag

12:00 – 23:00 uur.

dinsdag

12:00 – 23:00 uur.

woensdag

12:00 – 23:00 uur.

donderdag

12:00 – 23:00 uur.

vrijdag

12:00 – 23:00 uur.

zaterdag

12:00 – 23:00 uur.

zondag

12:00 – 23:00 uur.

food

Indiaas and Indonesisch Authentiek Eten

Ons Team

Ontmoet ons geweldige team

img1
img2
img3

Veelgestelde vraag

Q 1. Wat heeeftIndiaas Restaurant Amsterdam het liefst als we iets vol smaken willen maar er niet vol van willen raken?

Aangezien India een land is, staat er voor elk uur van de dag een maaltijd op het programma is en er overal eten beschikbaar. Zelfs Indiaas Restaurant Amsterdam en in veel andere landen serveren regelmatig populaire Indiase straatgerechten als voorgerecht.

  • Bhajji: Ook bekend als pakoras, zijn bhaji pittige kikkererwtenbeslagklodders die gefrituurd en gegeten worden met groene peterseliechutney en hete gemberchai. Er zijn veel soorten pakora’s die je in het regenseizoen kunt eten met hete chai en sommige hiervan zijn AaloBhaiji, Palakbhaji en OnionBhajji. In uienbhaji worden fijngesneden uien gecombineerd met kikkererwtenbeslag en gefrituurd tot ze perfect krokant zijn.
  • Samosa: De samosa is nog zo’n bekende Indiase straatsnack. Samosa’s zijn gemaakt van deeg dat is gewikkeld rond een kleine hoeveelheid pittige smaakvolle aardappel- of vleesvulling en gefrituurd tot ze knapperig en schilferig zijn. Deze snack wordt geserveerd met rode zoete chutney en groene peterseliechutney en niet te vergeten onze eigen gemberthee.
Q 2. Mijn kamergenoot is Indiaas en hij blijft maar opscheppen over dit Indiase Brood Naan. Dus, kan het Beste Indiase restaurant van Amsterdam uitleggen wat dit Naan Brood precies is?

India consumeert voornamelijk flatbreads als brood. Hoe ze worden genoemd, hangt af van hoe ze zijn bereid of het soort meel dat wordt gebruikt om ze te maken. Een van de bekendste Indiase flatbreads is naan. Tarwebloemdeeg wordt gemaakt voor naans door het te laten rijzen met gist of door yoghurt door het deeg te mengen. De flatbreads die van het deeg worden gemaakt, worden vervolgens gebakken in een tandoor, een Indiase oven. Dan worden deze heerlijke flatbreads warm geserveerd met allerlei currygerechten zoals Shahi Paneer, Dal Makhani, MalaiKofta en vele andere bijgerechten die je wilt proeven. Als je ergens in de buurt van Amsterdam woont of naar Amsterdam reist, dan kun je deze geweldige flatbread van Rabaab, het beste Indiase restaurant in Amsterdam, proberen.

Q 3. Is er iets zoets in de Indiase cultuur en specifiek in Zuid-India? Waar vind ik een goed Indiaas restaurant Amsterdam om heerlijke gerechten te proberen?

Hier is alles over Indiase Mithais (desserts). Indiase feestdagen en vieringen zouden niet compleet zijn zonder mithais, en Indiase desserts behoren tot de lekkerste maar meest onweerstaanbare zoetigheden. Mithais zijn meer dan alleen zoete snoepjes; ze zijn een gevoel, een verwennerij voor gelukkige gelegenheden en een viering van een nieuwe start. Dit is dus slechts een korte introductie tot de verschillende soorten mithais die zowel wereldwijd als lokaal beroemd zijn.

Hier zijn 5 Noord-Indiase zoete gerechten die je moet

  • Gulab Jamun
  • Jalebi
  • Ras Malai
  • Kheer
  • Kulfi

Mithais speelt ook een belangrijke rol in de Zuid-Indiase keuken en festiviteiten. Bij ceremoniële bijeenkomsten zoals bruiloften moet payasam, een van Zuid-India’s favoriete zoete lekkernijen, worden geserveerd. Een bruiloft wordt pas als voorbij beschouwd als Payasam is geserveerd. Ook kunt u heerlijke desserts proeven bij Rabaab, een goed Indiaas restaurant Amsterdam.

Q 4. Ik wil Indiase toprestaurants in Amsterdam wat ik als ontbijt kan eten als ik zin heb in Indiase smaak?

De topaanbeveling van de beste Indiase restaurants in Amsterdam is Masala Dosa. Je kunt het Masala Dosa-recept gebruiken, een populair ontbijtproduct in de meeste delen van India, vooral in Zuid-India. Het bestaat uit een dun verpakte crêpe gemaakt van rijst die is gevuld met aardappel Palya en gegarneerd met een verrukkelijke rode chili-chutney gemaakt van geroosterde granen.

Deze pittige dosa smaakt nog beter in combinatie met Sambar met gemengde groenten, die rijk is aan verschillende groenten. De selectie van groenten kan ook worden gemaakt afhankelijk van de voorkeur. Velen serveren dit gerecht ook samen met de verrukkelijke Zuid-Indiase kokoschutney. Er zijn een verscheidenheid aan andere ontbijtgerechten die u zou moeten gebruiken. Je kunt zelfs Idli, Paranthas en AlooPuri proberen als je trek hebt in Indiase smaken.

Q 5. Waar vind ik een goedkoop Indiaas restaurant in Amsterdam?

Rabaab serveert uw trek met de geur en smaak van de Indiase keuken. Kom langs bij Rabaab, een goedkoop Indiaas restaurant in Amsterdam, of je nu in Amsterdam bent of Amsterdam wilt bezoeken.

Het doel is altijd geweest om het beste van India in elk van onze gerechten te verwerken, zodat iedereen kan genieten van het eeuwenoude erfgoed dat dit geweldige land te bieden heeft; en FOOD is een haalbare aanpak om dit te bereiken.? In termen van smaak, geur en kleur, evenals geschiedenis, is de traditionele keuken van India divers.

Het openen van een restaurant in Indiase stijl was de beste optie om deze wortels dichter bij een stad als Amsterdam te brengen, omdat de Indiase keuken de unieke mix van de Indiase cultuur prachtig weergeeft. We willen dat je een explosie van smaken en kleuren op je tong hebt, maar we willen ook een unieke Indiase spiritualiteit dichter bij je brengen bij Rabaab.

Rabaab-Restaurant-Amsterdam

Reviews

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN