Rijst is ontegensprekelijk een van de meest gekoesterde hoofdgerechten in India. Het wordt op grote schaal geconsumeerd, samen met verschillende regionale keukens in het hele land. Of het nu pittig of zoet is, rijst vindt zijn weg naar de
eettafel op de een of andere manier.
Met zo veel soorten die op de markt verkrijgbaar zijn, elk uniek in vorm, grootte, smaak en geur, kun je ermee spelen in de keuken om een
Populaire Indiase gerechten met rijst
Pulao
Pilaf of pilau is een rijstgerecht of, in sommige streken, een tarweschotel, waarvan het recept meestal bestaat uit koken in bouillon of bouillon, het toevoegen van kruiden en andere ingrediënten zoals groenten of vlees, en het toepassen van een techniek om gekookte granen te verkrijgen die dat niet doen. zich houden.
Tomatenrijst
Tomatenrijst is een eenvoudig, pittig, smaakvol en heerlijk eenpansgerecht gemaakt met rijst, tomaten, specerijen en kruiden. Deze tomatenrijst kan worden gemaakt in een snelkookpan of een pan. Tomatenrijst kan zonder bijgerechten worden geserveerd, omdat het op zichzelf erg smaakvol en smakelijk is.
Citroenrijst
Citroenrijstrecept met traditionele en instant-potmethoden – Citroenrijst is een van de meest populaire Zuid-Indiase rijstrecepten. Citroenrijst is een knapperig, smaakvol en zuur rijstrecept. Dit is een van de meest populaire en vaak gemaakte rijstrecepten uit Zuid-India.
Kwarkrijst
Kwarkrijst, ook wel yoghurtrijst genoemd, is een gerecht afkomstig uit India. Het woord “wrongel” in het Indiase Engels verwijst naar ongezoete probiotische yoghurt. Het is het populairst in de Indiase deelstaten Tamil Nadu, Karnataka, Telangana en Andhra Pradesh.
Jeera-rijst
Jeera-rijst of Zeera-rijst is een Indiaas en Pakistaans gerecht dat bestaat uit rijst en komijnzaad. Het is een populair gerecht in Noord-India en Pakistan als dagelijks rijstgerecht. Het is gemakkelijk te bereiden, in tegenstelling tot biryani. “Zeera” is het Hindi woord voor komijnzaad, vaak uitgesproken als Jeera.
Ven Pongal
Khara of ven pongal is een rijst linzen gerecht dat vaak wordt bereid in Zuid-Indiase huizen om tijdens puja aan GODEN aan te bieden. Het is ook een troostmaaltijd en wordt vaak gemaakt om van te genieten met sambar of chutney. Dus hier waren onze 6 populaire Indiase gerechten met rijst. Laat het ons weten in het commentaargedeelte als je er een wilt toevoegen. Vergeet ook niet uw feedback te delen.
Gelukkig koken!
Automated page speed optimizations for fast site performance